Fasadpartier

För ljusälskaren rekommenderar vi fasadpartier. Antingen som en stor öppen port från golv till tak ut till trädgården eller som en övergång mellan huset och uterummet. Ett fasadparti ökar inte bara värdet på huset, det höjer garanterat trivselfaktorn. En god investering, helt enkelt.


Santex fasadpartier i glas har en slank men stabil konstruktion. Tål tuffa förhållanden och är extremt välisolerade för att passa vårt nordiska klimat. Kvalitet i allt från U-värde 0,9* i hela konstruktionen till färgmatchning. Valfrihet är också kvalitet. Därför finns det ett stort antal kombinationer för olika öppningsvariationer för vikdörrar. Du styr bredden själv, men också höjden upp till 2800 mm. Allt är förberett för enkel och snabb installation.

Santex / AllVy
Santex sålde tidigare fasadpartier från Sunroom i eget varumärke. Produkterna från Sunroom finns nu tillgängliga genom AllVy Uterum. Genom Santex samarbete med AllVy vill vi ge våra kunder möjligheten att köpa det som tidigare var en Santex produkt.

Santex Extend fasadpartier är detsamma som Allvy S60, Allvy S75 och Allvy S150.

Besök AllVy webbutik där du har möjlighet att måttanpassa in på millimetern. Betala gör du tryggt och säkert med Svea Finans.
Extend Fold 2-glas / S60 2-glas
Extend Fold 3-glas / S75 3-glas
Extend Slide / S150 3-glas

*U-värdet avser hela konstruktionen med ett mått på 4 000 x 2 500 mm, beräknat av RISE (tidigare SP).

0