Altan

När man vill ha en plats att kunna sitta utomhus så är ofta en altan det första som kommer på tal. En altan blir en förlängning av ditt kök eller vardagsrum, lite som en egen privat uteservering där du kan avnjuta lunchen när vädret tillåter eller tända upp grillen en härlig semesterdag.

Altaner kan byggas i ett otal olika varianter. Allt från helt öppna lösningar med ett enkelt plasttak till mer ambitiösa lösningar som ger ett mer beständigt skydd mot vädrets makter. Att glasa in sin altan är ofta ett klokt val, eftersom användningsområdet blir så otroligt mycket större. Hos oss på Santex kan du köpa måttanpassade glaspartier som passar utmärkt om du vill glasa in din befintliga altan. Allt kommer exaktkapat och du kan enkelt montera glaspartierna själv om du är en smula händig. Om du ska bygga en helt ny altan så har vi flera färdiga lösningar.

Våra glaspartier Elegance eller Elegance+ passar utmärkt för inglasning av altaner. Finns både som skjut- och vikpartier och går att få i alla RAL-skalans färger.

Välj mellan våra olika serier av glaspartier; Elegance för dig som bara är ute efter att förlänga utomhussäsongen, och Elegance+ för dig som har lite högre krav än så. Vill du kunna använda din altan under nästan hela året? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vår Superior-serie. Då får du glaspartier av allra högsta kvalitet som gör att du kan njuta i många, många år av härliga kvällar på din inglasade altan.

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0