Veranda

En inglasad veranda kan vara mycket användbar. Det blir ett extra utrymme; en slags förlängning av hallen som gör att hela huset känns större. En snygg veranda gör också mycket för utseendet på ditt hus. Det blir en detalj i fasaden som sticker ut och vid en eventuell framtida försäljning kan det bli en riktig värdeskapare. I bostadsområden där den flesta bebyggelsen ser ungefär likadan ut kan en inglasad veranda vara ett utmärkt sätt att sticka ut lite från mängden.

Våra glaspartier i Elegance-serien är ett utmärkt val när du ska glasa in din veranda. Du förlänger säsongen och får ett bra skydd mot väder och vind. Du kan själv välja om du vill ha energiglas, vilket ger en bättre isoleringsförmåga. Oavsett vad du väljer så är alla våra partier av härdat säkerhetsglas för maximal personsäkerhet.

Våra Elegance-partier finns i ett antal standardmått, så ska du bygga en ny veranda kan det vara bra att ha koll på måtten redan från början. Ska du glasa in en befintlig veranda så kan vi givetvis hjälpa dig med en helt skräddarsydd lösning, tillverkat exakt efter dina mått. Du kan blanda öppningsbara och fasta glaspartier precis som du vill.

Fördelar med en inglasad veranda

  • Användbar yta som gör hallen större
  • Skydd mot väder och vind
  • Snygg detalj på fasaden

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0