Vinterträdgård

Vill du ha ett uterum som du kan använda året runt? Det här blir så nära inomhus du kan komma, men samtidigt har du alla uterummets fördelar. I en vinterträdgård kan du fira jul medan snön yr utanför eller njuta av ditt morgonkaffe en iskall februarimorgon.

Med våra glaspartier i Superior-serien kan du göra verklighet av din vinterträdgårdsdröm. Med ett U-värde ner till 1,1 får du en mycket god isoleringsförmåga. Hela konstruktionen är stabil och alla aluminiumprofiler är försedda med brutna köldbryggor, vilket tillsammans med isolerglas och inbyggda tätningar ytterligare förstärker isoleringsförmågan.

Med Superior-partier får du en ljus och härlig vinterträdgård som du kan använda året runt.

Med Superior-partier får du en ljus och härlig vinterträdgård som du kan använda året runt.

En vinterträdgård är ett bra sätt att under kortare perioder utöka din bostadsyta. Du får ett helt nytt rum som blir som en blandning mellan inne och ute. När det gäller temperaturen så finns inga begränsningar, och om du har någon form av uppvärmning kan du utan problem vistas här kortare tider, hela året om. Tack vare det generösa ljusinsläppet kan en vinterträdgård med fördel användas för odling. Här trivs växter som kanske skulle ha svårt att överleva ute i din trädgård.

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0