Svensktillverkade uterum - Högsta kvalitet - Santex

Svensktillverkade uterum från Halmstad

Santex är ett företag med stolta traditioner där kvaliteten står högst på dagordningen – oavsett om det gäller detaljer i konstruktionen eller inköp av tillbehör. Riktiga uterum håller länge.

– Kvalitet i alla led är A och O, menar Magnus Andersson, försäljningschef på Santex.

På Montörgatan i Halmstad hittar du Santex. Här finns både tillverkning, utställning, konstruktion och försäljning i samma byggnad.

– Att alla avdelningar inom företaget har nära till varandra är viktigt. Personal från produktionen kan lätt testa produkter i utställningen, konstruktörerna kan lätt kommunicera med produktionen och så vidare. Närheten är ett viktigt led i kvalitetsarbetet, säger Magnus Andersson.

Kvaliteten styr

Kvalitet är också något som Santex gjort sig kända för – oavsett om det handlar om låga U-värden för bästa tänkbara isolering eller detaljer som gör att både underhåll och användning blir så bra som möjligt för dig som kund.

– Vi har en genuin omsorg om detaljerna i våra produkter. Det är det som skapar den genomgående känslan av kvalitet – oavsett om det handlar om U-värdet eller ett skjutbart glasparti som inte skallrar när du stänger det, säger Magnus Andersson.

Santex har utställningar av uterum hos ett flertal återförsäljare över hela landet. Men den största utställningen hittar du i Halmstad. Här finns Santex Expo där ett flertal av uterumsmodellerna är monterade så att du lätt kan skapa en bild av vilken typ av uterum som passar dig. Vägg i vägg med utställningen ligger produktionen. Här jobbar 32 skickliga hantverkare med att tillverka cirka 800 uterum – per år!

– För oss är det viktigt med kvalitet i alla led. Då är det också viktigt att vi har personal som kan produkterna, känner till konstruktionen och är skickliga på hantverket. Det är en viktig framgångsfaktor för oss, konstaterar Magnus Andersson.

30 år med uterum

I över 30 år har Santex uterum designats, utvecklats och tillverkats i Halmstad. Det har resulterat i en ständig utveckling som bland annat gett ett flertal patenterade lösningar som idag finns i företagets produkter.

– Vi har hela tiden haft våra nordiska förhållanden i åtanke när vi utvecklat uterummen. Det nordiska klimatet kräver en viss kvalitet och på 30 år samlar man på sig mängder av kunskap om allt från material, konstruktion och design. Därför kan vi säga att om du köper ett uterum från Santex så investerar du i kvalitet. Det lönar sig alltid i längden, säger Magnus Andersson.

Santex utställningar

Här hittar du adresser till Santex samtliga utställningar. Har du vägarna förbi Halmstad? Då är du självklart välkommen förbi vår utställning på Montörgatan 9. Vill du så får du gärna kika in i fabriken.

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0