Inreda uterum? Få tips och inspiration för ditt uterum - Santex

Inred ditt uterum

När ditt uterum väl är på plats så är det dags för dig att fixa till den där sista finishen som gör det till en plats att trivas på. Det är med inredningen du sätter din personliga prägel på ditt nya rum och ofta är det de små detaljerna som skapar den där känslan som du är ute efter. Här tipsar inredaren och stylisten Johanna Pilfalk om smarta prylar och ­snygga inredningsdetaljer som ger ditt ­uterum både karaktär och personlighet. Låt dig inspireras!

Matta, Asplund. En matta bidrar till en ­ombonad känsla i ditt uterum. Använd gärna mattan för att göra ett rum i rummet med din möblering.

Pläd

Pläd Plus 9 apricot, Hay. Textil mjukar upp din inredning och vad är väl skönare än att dra en vacker pläd över sig en ruggig kväll?

Wall-hanging

Elkeland wall hanging, Ferm Living. Hantverk är trendigare än någonsin. Smycka din vägg med en fin bonad.

Plant box, Ferm Living. Vi mår alla bra av växter. ­Plantera och förvara dem snyggt och smidigt i en modernm planteringslåda.

Ljussstake Lup wall, Hay. Glöm inte den viktiga punktbelysningen och mysbelysningen. Levande ljus sätter stämningen på ett kick.

Lampa Baklava, Örsjö Belysning. Sätt gärna dimmer på så mycket av din belysning som möjligt.

Soffa, Sofacompany. Du behöver inte bara inreda ett uterum med möbler för utomhusbruk. En fin soffa gör rummet ombonat och inbjuder till umgänge och soffhäng långa härliga kvällar.

Soffbord Breeze, Swedese. Ett smidigt soffbord som enkelt flyttas runt vid behov är smart. Låt det lilla soffbordet få glänsa lite extra i sin form och i mässing.

Lampa, Kvist

Lampa Kvist, Örsjö Belysning. Belysning är alltid a och o i ett rum. Satsa på en nätt men trots det iögonfallande och trendig lampa för att behålla rymd och utsikt i ditt uterum.

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0