Få kontroll över sol, värme och insyn i ditt uterum - Santex

Få kontroll på sol, värme och insyn

Sol, insyn och värme är tre bra anledningar att komplettera uterummet med någon form av markiser, lamell- eller plisségardiner. Santex har en uppsjö av solskydd som du enkelt måttbeställer och som levereras helt färdiga för uppsättning.

Riktigt varma sommardagar är extra solskydd alltid välkommet. Men med stora glaspartier kan även insynen vara en anledning till att ha någon form av gardiner eller markiser.

Med markiser i taket får du full kontroll över sol och skugga och du kan anpassa ljus och värme under varma dagar och kyliga kvällar. Våra markiser finns i mängder med olika vävar och färger. Dessutom kan du självklart komplettera med motor och fjärrkontroll för att smidigt kunna reglera markiserna.

Våra plisségardiner dämpar både ljudet och ljuset i ditt uterum. De finns i fem olika vävar och färger – även med mörkläggande baksidor.

Lamellgardiner för dina glaspartier är inte bara solskydd utan kan också minska insynen i ditt uterum plus att de så klart skapar en hemtrevlig känsla i uterummet.

Lamellgardiner minskar också risken för kallras och behåller värmen i rummet under årets kallare dagar. Ett tips är att blanda färger så får du mer djup i rummet (se exempel i bilden ovan).

Mer tillbehör till dina glaspartier hittar du här >>

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0