Öppet hus nära dig? – Se alla orter här! Visa »

Ett uterum är inte utomhus, men det är inte heller inomhus. Ett uterum kombinerar allt det bästa från ditt hus och din trädgård och skapar en flexibel och användbar miljö där det är lätt att trivas. Förläng sommaren och njut av utsikten i ett komplett uterum.

Ljus är viktigare än du tror

LED är det största som hänt inom belysning sedan det elektriska ljuset. LED-belysning håller i mer än 20 år, och förbrukar bara en bråkdel av den energi som en traditionell glödlampa kräver. LED-belysning är ett hållbart, smart och funktionellt val.

Kvalitetsstomme i trä

Santex limträ är ett starkt och vackert material med en unik ytfinish. Genom naturlig impregnering av hartser och terpentiner är det dessutom bra för miljön. Den gran vi använder är tillverkad enligt EN386 och klassificerad av RISE, tidigare SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Kan det bli bättre?

*=prisexempel avser led-belysning enligt specifikation monterat i ett sadeltak. Vid tilläggsbeställning av ytterligare lampor gäller ordinarie pris. Kampanjen gäller till och med 2017-12-20. Leverans av order senast 2018-02-28. Erbjudandena ovan kan kombineras.