Öppet hus nära dig? – Se alla orter här! Visa »

NYHET!
Infravärme (IR-värme)
Tillbaka

Infravärme (IR-värme)

Infravärme (även kallad IR-värme) skapar inte bara ett skönt klimat i ditt uterum. Det blir också en snygg designdetalj.

Det är ingen idé att lura sig själv och tro att någon typ av värmare inte kommer att behövas. Vi bor i Sverige, vill du kunna nyttja ditt uterum till max, måste du kunna värma det på något sätt. Infravärme är då ett snabbt och säkert sätt. På bara några minuter sprider sig en behaglig värme och du kan lugnt sitta kvar och njuta av kvällens sista timmar.

Välj mellan Santex Infra Red och Santex Infra Heat.

Infravärme

Santex Infra Red- infravärme

Santex Infra Red (PRO) är en värmare som sätts i tak eller på vägg. Infra Red är lämplig för användning i uterum, växthus eller utomhus. Välj mellan vit, titan eller antracit.

Effekten är 2000W och räcker till att värma upp ca 17 kvm. En stor fördel är att den är dimbar, alltför att komforten i ditt uterum ska vara så stor som möjligt. Reglera den genom fjärrkontroll eller med din telefon via Bluetooth.

 

Infravärme

Santex Infra Heat- infravärme

Santex Infra Heat (AIR) är det absolut senaste inom IR-värmen. Det traditionellt röda skenet har här till stor del filtrerats bort, för att omgivningen ska vara så opåverkad som möjligt. Samma effektiva värmestrålar fast utan rött ljus.

Välj mellan vit, titan eller antracit. Styrs med fjärrkontroll eller telefon via Bluetooth. Effekten är 2000W och denna är också dimbar. Monteras på vägg eller i taket. Lämpar sig för användning i uterum, växthus och inglasade vindstabila lägen.

Vill man inte sätta något i taket kan vårt fläktelement vara ett alternativ.

För mer information kontakta din närmaste återförsäljare.