Bli återförsäljare

Vi hjälper dig

Santex säljer sina produkter och tjänster via bygghandel, glasmästare och specialister. Vi har i dag ett stort nätverk av återförsäljare och specialister runt om i Sverige och i andra länder. Men det finns också många platser dit vi skulle vilja expandera och synas mer! Du som är snickare, bygghandlare eller en driven entreprenör är välkommen att kontakta oss för att få hjälp med att komma igång. Vi hjälper dig!

Kom igång

Vi stöttar med det mesta som behövs, oavsett om du är en företagare som vill bredda ditt sortiment eller en entreprenör som vill starta något nytt. Vi erbjuder byggskola och teknisk dokumentation för dig som behöver lära dig mer om att bygga uterum för kund. Vår organisation stöttar dig för att hjälpa dig på traven när du ska komma igång. Efter den första fasen fortsätter de att vara ett stöd för dig.

Flera sorters proffs

Glasmästare

Du som är glasmästare borde absolut ta kontakt med Santex! Utöver våra färdiga produkter som uterum och fasadpartier erbjuder vi ett brett sortiment av glas via vårt systerbolag Santex glas.

Bli specialist!

Flera av våra kunder har gått hela vägen till att bli riktiga specialister på uterum. De stöttar konsumenterna från deras första idé till ett färdigt monterat uterum. Du kan antingen starta upp ett nytt företag som enbart arbetar med uterum, eller vidareutveckla din affär till ett nytt område. Vi hjälper dig att komma igång! Vissa specialister arbetar med egna snickare. Andra är enmansföretag som köper in snickeri, måleri, grävning med mera från andra som är specialister på just detta.

Bygghandel

Många konsumenter föredrar att köpa sitt uterum i en bygghandel och kanske även att montera det själv. Santex kan erbjuda ett brett sortiment med många anpassningar. Men vi kan även hjälpa dig som bygghandlare att bredda ditt sortiment av skjutpartier eller kompletta uterum som är anpassat och enkelt att sälja i en bygghandel.

Andra yrkesproffs

Driver du en snickerifirma eller liknande? Då kan det till exempel vara intressant att kunna sälja våra skjutpartier eller fasadpartier direkt till din kund, eller att kunna erbjuda merförsäljning av andra delar av vårt sortiment när du redan har kontakt med din kund.

Lämna dina uppgifter så tar vi kontakt med dig!

Du kan även kontakta oss direkt via telefon eller e-post.

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0