Öppet hus nära dig? – Se alla orter här! Visa »

Trots att snön ligger vit och kylan tränger på, så är det hög tid att planera ditt uterumsprojekt. Genom att vara tidigt ute kan du njuta av ett härligt uterum redan till våren. Santex uterum är i särklass marknadens bästa – med nöjda kunder år efter år! Just nu kan du få både LED-belysning på köpet och vårt kampanjpris på målad stomme när du köper ett komplett rum med limträstomme.

Ljus är viktigare än du tror

LED är det största som hänt inom belysning sedan det elektriska
ljuset. LED-belysning håller i mer än 20 år, och förbrukar bara en bråkdel av den energi som en traditionell glödlampa kräver. LED-belysning är ett hållbart, smart och funktionellt val.

Kvalitetstomme i trä

Santex limträ är ett starkt och vackert material med en unik ytfinish. Genom naturlig impregnering av hartser och terpentiner är det dessutom bra för miljön. Den gran vi använder är tillverkad enligt EN386 och klassificerad av RISE, tidigare SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Kan det bli bättre?

*DU BETALAR 4.590:- INKL MOMS.


*=prisexempel avser led-belysning enligt specifikation monterat i ett sadeltak. Vid tilläggsbeställning av ytterligare lampor gäller ordinarie pris.
Kampanjen gäller till och med 2018-02-25. Leverans av order senast 2018-03-18. Erbjudandena ovan kan kombineras.
Vill du få
hjälp av
en expert?