Franchisetagare till Santex Center - Santex uterum

Franchisetagare till Santex Center

Vi söker samarbetspartners som vill växa tillsammans med Sveriges starkaste uterumstillverkare.

SANTEX är en föregångare inom uterumsbranschen, Vi är Skandinaviens ledande tillverkare – en position som vi nått tack vare aktiv fokusering på kvalitet i alla led: från konstruktion och inköpsrutiner via tillverkning och försäljning, till den färdiga leveransen hem till slutkund.

Vi expanderar vårt affärskoncept SANTEX Center. Vi söker samarbetspartners som vill sälja uterumslösningar. Santex söker franchisetagare för flertalet regioner där arbetet utgår från en av våra moderna utställningar.

Uterummet prissätts direkt och slutkunden kan välja till att få uterummet monterat och klart där SANTEX tar ett helhetsansvar för den färdiga byggnationen genom våra byggpartners.

Är du vår nya franchisetagare? Vi söker samarbetspartners som antingen driver eget eller vill starta företag. Vi erbjuder ett färdigt koncept med ett starkt varumärke till goda villkor.

För oss är det viktigt med kund och kvalitetsorienterade samarbetspartners som vill arbeta utifrån ett hållbarhetsperspektiv för kund, miljö, personal och ekonomi.

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontaktperson: Niklas Hägerklint, niklas.hagerklint@santex.se
Telefon till växeln: 035- 17 23 00

Ansökan sker via formulär på sidan Bli återförsäljare
Fyll i Franchise Santex Center under kategori

Vill du få hjälp med ditt uterumsprojekt?

Fyll i dina uppgifter, så kommer en Santexåterförsäljare att ta kontakt med dig.

0