Att bygga uterum

Så förverkligar du drömmen på ett enkelt sätt. Santex har ett komplett sortiment av kvalitetsprodukter. Vi hjälper dig att visualisera dina planer, lämnar en tydlig offert och levererar kapat och bearbetat material för snabb och enkel montering.

Våra kompletta system sätter valfriheten i system

Design by Santex är fenomenalt. Våra arkitekter och konstruktörer har valt form på rummet och matchat med ett passande tak och tillval. Våra Design by Santex-rum finns i över 1 000 kombinationer. Utöver dessa kan du givetvis välja skräddarsydda rum med fria mått. Alla stommar är snözonsanpassade enligt Europa-norm (Eurocodes).

Välj typrum först. Fundera på vilken tid på året du vill använda det – förlänga säsongen eller njuta året runt? Fyll sedan på med det glasparti som passar ditt behov; Elegance, Elegance +, Superior eller kanske Extend som är vårt allra mest exklusiva och välisolerade system. Fundera på om du vill ha fasta och/eller skjutbara partier och vilken kulör. Tänk till kring taket. Tillbehör som solskydd? Fråga oss gärna om råd.

Santex kompletta rum – med limträstomme

Santex limträ är ett starkt och vackert material i gran. Genom naturlig impregnering av hartser och terpentiner är det dessutom bra för miljön. Den gran vi använder är tillverkad enligt EN386 och klassificerad av svenska Statens Provningsanstalt. Kan det bli bättre?

Santex uterum säljs i byggsatser, där allt är förberett, färdigkapat och bearbetat in i minsta detalj. Allt passar ihop, med millimeterprecision. Att sätta ihop de olika delarna är ungefär som att lägga pussel.